+421 905 228 282
MKCARTAXI
MK CAR, s.r.o, Bitarová 301, 010 04 Žilina

Dobrý deň, som manažérka spoločnosti MK CAR TAXI a rada by som sa s Vami podelila o veľmi výnimočný zážitok, ktorý sa mi v práci stal😊.

Pracujem v tejto spoločnosti niekoľko rokov a jedna z mojich úloh je tvorba cenových ponúk a aktívne riešenie detailov každej jednej objednávky.

Prednedávnom mi po dlhšom čase ‚koronakrízy‘ zazvonil telefón s prosbou o cenovú ponuku športového vozidla s vodičom. Nejednalo sa však o akúkoľvek cenovú ponuku. Konkrétne táto bola špeciálna, bol to narodeninový darček pre Miška Ripela, ktorý po vážnom úraze ostal zo dňa na deň na vozíku. Zavolala som konateľovi našej firmy a vysvetlila mu situáciu.

Ostala som v šoku z jeho reakcie. Bez akéhokoľvek rozmýšľania si zmenil celý svoj program a ponúkol sa, že s ním strávi celý deň osobne.

Miškov veľký sen bol zažiť jazdu v rýchlom, športovom aute a my sme mu tento sen zmenili na splnený narodeninový darček🎁.

Nezištná pomoc je niečo, čo sa dnes tak často vo svete nevidí, nadšenie v Miškových očiach nás však naplnilo takou veľkou radosťou, že akékoľvek peniaze by sa jej snažili vyrovnať márne🙏🏽.

Konateľ o tom nehovorí, ale pomáha rád a často. Nie je jeho prioritou sa týmto spôsobom zviditeľňovať, ale celý tento príbeh náš pracovný team dojal natoľko, že som sa rozhodla oň s Vami podeliť.

Vyčarujme úsmev stále a všetkým, ktorí to potrebujú, nie len v zlých časoch🌞.

📲 0905 22 82 82
📞 0903 22 82 82

💻 www.mkcartaxi.sk
📩 taxi@mkcartaxi.sk

Kategória: Novinky
Translate »