+421 905 228 282
MKCARTAXI
MK CAR, s.r.o, Bitarová 301, 010 04 Žilina

Pre každého z nás je svadba výnimočným a neopísateľným dňom v živote. Je úplne jedno, či ste v pozícií ženícha, nevesty, svedka alebo známeho. Každý si chce tento deň zapamätať a vychutnať naplno. Neodmysliteľnou súčasťou svadby je aj množstvo starostí a príprav. Jednou z nich je aj otázka, kto bude šoférom novomanželov, na akom vozidle sa budú premiestňovať alebo ako sa hostia dostanú na hostinu a z nej domov.

Práve preto sme si pre Vás pripravili blog, ako si dokážete vychutnať svoj vysnívaný deň bez akejkoľvek starosti plánovania začiatku a konca tohto dňa, o vozidlá a šoférov, ktoré sú jednou z najdôležitejších súčastí svadby. Služba zabezpečeného transportu s vodičom je najviac využívané odvetvie pre uľahčenie napínavého programovania svadby. Výber je založený na luxusných vozidlách a niekoľko miestnych mikrobusoch.

Vaši hostia sa dokážu presunúť presne tam, kde potrebujete, aj keď sa svadba koná ďalej. Okrem spomínaného mikrobusu si novomanželia zvyknú zajednať aj svadobné auto s vodičom, ktoré sa stáva súčasťou tohto výnimočného dňa. Poslúžiť môže na pekné svadobné fotografie, dodá istý šarm celej udalosti a novomanželov dopraví na svadobnú hostinu. Okrem toho si novomanželia môžu v aute vychutnať aj prvé šampanské, čo celej udalosti dodá romantickú atmosféru.

Typ vozidla, vysnívaná farba? Či už máte radi športiak, cabriolet alebo limuzínu, dbajte na svoje pohodlie. Výhodou prenájmu vozidla so šoférom na svadbu taktiež je, že si auto viete vyzdobiť sami, podľa svojich predstáv. Nemusíte tak trpieť výzdobu, ktorú vám niekto dopredu určil a o ktorej nie ste úplne presvedčení. Pokiaľ však na to nemáte čas, môže Vám to byť zabezpečené zo strany autopožičovne, ktorá spolupracuje s roznymi šikovnými kvetinárkami. Polepy konzultujte s majiteľom vozidla vopred, nie každý majiteľ vozidla ho akceptuje. Nechajte si poradiť správne uchytenie ozdôb na vozidle, aby ste bez problémov prišli do cieľa. Trápiť Vás nemusí ani technický stav či čistota vozidiel. Všetky autá z autopožičovne so šoférom sú dodávané plne funkčné, natankované a umyté – jednoducho povedané, stačí len nasadnúť a odviezť sa 🙂

Svadby počas krízovej situácie covidu-19 sú zrušené. Avšak, netreba brať na ľahkú váhu nový termín, ktorý sa presúva všetkým.

Môže nastať situácia, že po obnovení možnosti uskutočnenia svadieb sa všetky presunuté termíny uskutočnia návalovo, kde nebude dostupný kaderník, vizážista, voľný priestor pre hostinu, ani dostupné vysnívané auto so šoférom. Preto odporúčame, aj napriek zákazu, plánovať už teraz.

Translate »